lauantai 24. huhtikuuta 2021

Tyyneydessä on kaikki voima

Mitä siitä, että maailma huutaa? Maailma huutaa maallisen vuoksi ei koskaan henkisen, koska maailma ei henkeä tunne. Tuntematonta on mahdotonta ymmärtää, koska sanat eivät ilmaise mitään siitä, mistä on kysymys. vaan ainoastaan siitä millä on muoto. Henkisyydellä on läpäisevä valo, jota ei voi omistaa. Sillä ei voi koskaan olla määriteltyä hintaa eikä kukaan sitä voi omistaa. Siksi maallinen mieli kammoksuu henkeä siihen asti, että on pakotettu tajuamaan olemisen tilan loputtomuus.

Kaikki on sisäisyydessä olevassa tilassa, joka on portti äärettömyyteen. Sen tilan hahmottaminen vaatii kaikesta luopumista. Mitään ei voi jättää käsittelemättä, koska vain henki on todellista. Tapahtukoon mitä tahansa tämä tila on aina olemassa. Se ei muutu muuksi edes kuolemassa. Se säilyy ja vahvistuu, koska henki laajenee laajenemistaan. Sitä ei pysäytä mikään, koskaan. ikinä.

Älä ole huolissasi. Ole enemmän elossa kuin aiemmin. Näe, kuule ja tunne koko elämän kirjo ja tiedä, että luot aina uutta ja kaunista. Siitä pidä huoli, se on syvin tehtäväsi ja siinä on sinun määritelmäsi. Vain ja ainoastaan sen kautta tulet todeksi, kun rakkautesi määrättömyys verhoaa sinut. Näet kaikki ja tunnet heidän sisäisyytensä. Silloin olet astunut uuteen maahan ja maailmankaikkeus virtaa lävitsesi. Olet vihdoin vapaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti