perjantai 29. tammikuuta 2021

Ole heikkoudessakin vahva

 Minne sinä katsot? Tiedä sinne sinun tulee mennä. 

Elämä on tie, jota kuljet tietäen tai sattumanvaraisesti. Tietoinen elämä on luovaa, sisäisestä rauhasta rakentuvaa. Ei sinulla ole valmiiksi asetettuja askelmerkkejä, sinä itse ne sinne ilmennät. Muistatko, kun Jeesus Kirstuksena kulki vetten päällä? Hän asteli tietoisesti ja vesi kantoi häntä. Samalla tavalla, kun sinä elät aikaasi maan päällä, maa kantaa sinua ja taivas kiittää kaikesta siitä, mitä olet luomassa.

Ei heikkoutesi ole pahasta vaan se merkitsee yliodotettuja toiveita, jotka eivät toteuta Jumalan tahtoa. Luomuksesi on elämän mittainen ja ei yhden harhaan menneen toiveen vuoksi pidä kaatua luulemaan, että kaikki on harhaa. Harhaa on mailmaan kiinnittyneiden ihmisten pelot. Niitä älä kumarra, älä katso siihen suuntaan, ettet energiaasi turhuudelle enempää ohjaa.

Miksi itket? Me täällä laskemme jokaisen kyyneleesi ja jonakin päivänä pujotamme kirstallit helminauhoiksi kaulallesi. Silloin tiedät, että et ole turhaan itkujasi itkenyt. Ei itku ole pahasta, se puhdistaa sielusi syvimpiä tuntoja joista et muutoin ole tietoinen vielä. Sanot niiden tulevan aaltoina, joita et voi pidättää. Tässä heikkoudessa on juuri sinun vahvuutesi. Ole kiitollinen siitä luottamuksesta.

Murtumaan ei ole ole olemassa korjaavaa laastia. Maallinen elämä ei palvele korkeinta hyvää, koska se yrittää estää hengen ylevöitymisen. Siitä tunnistat mille perustukselle maailmallinen ihminen on elämänsä asettanut. Se ei kestä, koska siitä puuttu hengen todellisuus.

Murtuva ihminen menettää uskonsa materiaan. Se ei ole pahasta vaan se on väistämättömyyttä, mille yksikään ei mitään voi. Vääryyteen  sitoutuneet kohtaavat oman luomuksensa luopumisen kautta. Heidän kohtalonsa on hukkua mutta ei kuolla. Hukkuessaan omaan luomukseensa, he tajuavat tekojensa seuraukset. Ajattele totuudessa elävä rahaton ei piittaa siitä mitä hänellä ei ole. Valheessa ja vääryydessä elävä rikas, hukkuu runsauteensa ja menttää kaiken. Miksi siis kaipaat materiaa, kun hengessä saat kaiken tarvitsemasi. Miksi pidät kiinni muutamasta kun sinulla on kaikki mahdollisuus saada mittaamattomuus.

Luota Jumalaan, luota kaiken keskellä. Olkoon mitä tahansa, tapahtukoon , luota Jumalaan. Pidä mielesi kiinnittyneenä Hyvään Kaikki valtiaasen ja saat kaiken tarvitsemasi. Et ole koskaan puutteen alainen, koska olet osallainen Isäsi perintöön. Elä siinä ja tee hyvää. Jaa vaikka vähästä viimeiset murut, mutta siunaa ennen jakamista. Se on pyhää ja siksi riittävää. Vähästä kasvaa paljon jakaikki saavat syödäksensä.

Emme voi muuttaa meneillään olevaa muutoin kuin muuttumalla itse. Muutu paremmaksi ja maailma muuttuu. Elämäsi muuttuu siksi mikä sinä olet. Näe missä olet nyt ja muista minkä kautta olet tähän päätynyt. Se on sinun osuutesi ja jos kykenet olemaan kiitollinen, niin olet pysynyt kohtuudessa. 

Tyytymättömyys lisääntyy tyytymättömyyttä pidettäessä yllä. Se kasvaa ja valtaa koko elämän. Kuka muu luo tyytymättömyyttä kun ihminen itse. Hän ilmaisee samalla välinpitämättömyytensa totuutta kohtaan. Tyytymättömyys on tie sairauteen ja kuolemaan ennen aikaisesti. Ennen aikaisesti tästä siirtyneitä odottaa yllätyksellinen vaihe. He muistavat kaiken ja näkevät kenen aikaan saannosta se on. He vihdoin ymmärtävät tekojensa seurauksellisuuden. 

Olet Jumalan lapsi, olkoonkin että olet yhä arka siitä. Jos et sanomaan kykene, tekojesi anna puhua. Ole lempeä ja avoin. Anna hyvän virrata vapaana, älä kätke kauneuttasi. Sillä hyvä on kaunista aina. Vahvistu siis kauneuteen hyvyyden kautta.

Siunaa ja kiitä jokaisena aamuna ja iltana. Kiinnity siihen hyvään minkä todeksi tiedät. Juuri siitä sinun tulee kulkea, jotta valosi näyttää tietä niille jotka kaukana kulkevat. Ei sinun tarvitse menneisyyteen tuijotella, se on mennyt, ollut ja koettu. Edessä on uusi maa ja uusi taivas. Sinunkin ilmenemis paikkasi.

Ole vahva heikkoudessa, anna kerrankin itselle tilaa. Sinun todellinen itse on siirtynyt uuteen, miksi vanhaa enää kannattelet? Irrota otteesi, mielesi sidokset ja tule vapauteen.  Luo paras mahdollinen tosi ja tosi ei säry.

Muistathan ettet koskaan ole yksin. Muistathan että rakkaasi elävät vaikka eivät luonasi ole.Muistathan että vain rakkaus rakentaa henkisen toden.  Amen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti