perjantai 22. maaliskuuta 2019

Johdatusta yli ajan

Ajan määre ei kosketa henkisten tasojen elämää. Se on mahdoton yhtälö ihmiselle, joka elää materian ympäröimässä todellisuudessa. Johdatus on hienosäätöinen ja kauaskantoinen energiajuonteista rakentunut verkosto, johon kaikki liittyvät omien ominaisuuksiensa kautta. Eteneminen on yhteinen piirre ja se tapahtuu sielutasolla, mutta myös fyysisessä todellisuudessa.

Johdatuksen perusvoima on rakkaus, oikeus ja tasavertaisuus kaikessa. Mitä enemmän sielu on tullut tietoiseksi tätstä perustasta, sen selkeämmin hän valitsee hyvään johtavia tapoja toimia ja toteuttaa elämäänsä. Kaikkien suuntana on tulla paremmaksi kaikessa elämässä, kaikilla tasoilla.

On kysytty tapahtumista, jotka voidaan luokitella ihmeiksi tai ihmeellisyyksiksi. Ne ilmaantuvat elämään aina merkkeinä oikeaan suuntaan tehtävästä taivalluksesta. Ne ovat ilon ja onnen aihioita, koska ne saavat ihmiset ihmettelemään, miten kaikki oikeastaan toimii. Ihmisen ymmärrys ei useinkaan kykene hahmottamaan, miten kaikki oikein tapahtuu. Ihme vai ilmestyy elämään ja mitä huikeammalta asia tuntuu, sen varmempaa on, että taustalla toimii yli aikojen alkuun pantu johdatus, Jumalallinen tahto, joka tulee ilmi, mitä merkillisemmällä tavalla.

Ei ole olemassa sattumaa, jonka taakse asiat kätkeytyisivät. Kaikki on hyvin tarakkaan tiedossa ja kun ihminen on avoin, rakastettava ja toimelias, hän tulee väistämättä osalliseksi näistä ihmeistä. Se mitä hän tekee ihmeiden jälkeen, on hänen päätettävissään. Ryhtyykö hän toteuttamaan suunnan näyttäviä muutoksia vai jääkö hän pohtimaan vain ilmiötä. Kaikki mahdollisuudet ovat olemassa, ne vain tulee tuoda omaan arkeen. Niissä mahdollisuuksissa on siunaus, joka voi viedä ihmisen aivan uudenlaisiin kohtalonomaisiin tapahtumiin. Vapaa tahto toimii joka tasolla.

Rohkeus toimia on sielun hyve varsinkin, kun se on tullut kasvussaan tietoisemmaksi. Kaikki asiat ovat joka tapauksessa Jumalallisessa järjestyksessä. Syytä huoleen ei ole ja kun ihminen kuulee sielunsa kuiskeet suunta on varmasti oikea. Itsen kuulemista ja todesta ottamisesta on kyse kaikessa.
Miksi hangoitella vastaan tai kieltäytyä, kun tarjolla on ylenmääräinen palkinto kaikesta ponnisteluista? Ainoa este ja hankaluus on ihmisen itsensä ehdollistumiset. Niin kauan, kun ihminen on ulkoisen maailman ohjauksessa, hän ei voi toteuttaa sielunsa kutsua ja elämänsä missiota.

Vaihtoehtoja ja mahdollisuuksia päästä johdatukseen siinä määrin, että ihminen toteuttaa aikeitaan täydesti, on lukuisia. Ei ole olemassa yhtä oikeaa tapaa vaan miljoonia ja miljardeja. Tapahtuuko asiat millä ajalla, sillä ei ole merkitystä, koska ne tapahtuvat väistämättä joskus.

Kuuntele siis sieluasi, ota itsesi vakavsti, rakasta ja arvosta kaikkea elämää, niin Jumalallinen siunasu seuraa askellustasi aina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti