perjantai 26. kesäkuuta 2015

Paineinen maailmankaikkeus

Olemme kaikki samassa äärettömyyden tilassa, vaikka se ei täytä tarkoin rajatun tilan määreitä. Moniulotteinen elämä sykkii Luoja Jumalan rytmissä ja jokainen meistä on osa tuota rytmiä ja muodostaa myös itse rytmin. Saman taajuiset kokoontuvat samoille linjoille ja niin muodostuu verkosto, jossa virtaa elämä, rakkaus Jumala.

Paineiseksi kokemamme vaihe, kuvastaa taajuuksien muutosta ja selvää on, että jokaisen johdin, olipa se keho tai energia, kokee jotakin muutosta itsessään ja olotiloissaan. Kuvittele sähköjohto, joka on mitoitettu tietylle taajuudelle tai virralle. Se kestää energian kulun moitteettomasti. Mitä tapahtuu, kun johto liitetään korkejännitteiseen akkuun tai valtaverkkoon? Samalla tavoin, ihmisen henki/keho, täytyy säätää kestämään korkeavärähteistä energiaa. Jotakin täytyy laajeta, muuttua ja avartua, jotta energiavirta pääsee esteettä virtaamaan.

Ihmisen vapaa tahto on suunnttoman merkittävä työkalu. Vapaan tahdon valta ulottuu kaikkeen valintaan yksilön elämässä. Henkimaailma, enkelit ja itse Luoja Jumala ei ohita ihmisen tahtoa. Vastuu ja vapaus kulminoituu jokaiseen yksilöön. Tämä on luonnon laki ja siitä ei ole olemassa poikkeuksia. Sattumanvaraisuus ja vastuuttomuus kuvastaa ajattelemattomuutta. Ajattelemattomuus on suurin kompastuskivi ihmisen elämässä.

Nyt, kun energiataajuus muuttuu entistä korkempivärähteisemmäksi, sattumanvaraisuus ja vastuuttomus ovat tulossa tiensä päähän. Maailmankaikkeus ei tunne sattumaa, koska kaikella on täydellinen järjestys. Ihmisen on vihdoin otettava vastuu itsestään ja luomuksistaan. On vapautettava itsensä luuloista ja uskotteluista. On alettava ajattelemaan täydessä vastuullisessa tilassa ja siinä totuudessa, että ihminen luo oman elämänsä ja siinä samalla vaikuttaa muihin joko kielteisesti tai myönteisesti. Hyvä elämä on myönteistä ja rakkauden täyteistä.

Paineet kasvavat kasvamistaan. Paluuta menneeseen ei ole. Muutos kiihtyy kiihtymistään. Haluamme kysyä sinulta, oletko valmistautunut tähän? Oletko valmis avaamaan viimeisetkin solmukohtasi itsessäsi ja elämässäsi, menneisyydestä johtuvat ja tämän hetken tekemiset? Olet asiantuntija ja nyt on se hetki, että voit vapauttaa itsesi elämään uuden ulottuvuuden elämää. Tee asiat valmiiksi. Kohtaa lähimmäisesi ja täysin vieraatkin, sydämelläsi. Ojenna kätesi avoimena ja kosketus herkkänä. Avaa sydämesi ja liity valoverkkoon, johon tunnet kuuluvasi. Ole turvallisella mielellä ja tee minkä koet tarpeelliseksi. Amen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti