keskiviikko 10. kesäkuuta 2015

Energian suuntaamisesta

Halumme opastaa sinua, johtuu meneillään olevan ajanjakson tärkeydestä. Kaikkia energiatietoisia sieluja, ihmisiä, kutsutaan terästäytymään. Terästäytyminen tarkoittaa kurillisuutta omien ajatuksien, suunnitelmien ja tekojen suhteen. Emme pelottele sinua, mutta ohjaamme vähän tiukempaan sävyyn. Olethan antanut siihen luvan ja niin ollen, emme ylitä vapaan tahtosi rajaa.

Kurillisuus on mukavuudenhalun ja sattumanvaraisuuden vastakohta. Puolihuolimattomasti heitellyt ajatukset, vihastumiset, kyllääntymiset tai liian helpoin perustellut arviot, ovat tänään, kuin kielteisiä energipommeja, jotka tekevät huomattavaa tuhoa. Haluamme muistuttaa sinua energian kohdentajana, jolla on kanava ja kyky, joko rakentaa tai tuhota. Maailmankaikkeudessa ja maailmassanne on meneillään valtava taistelu. Hyvä luo hyvää ja tarvitsee liittolaisikseen kaikkia energiateitoisia olentoja, jotka kykenevät ottamaan todellisen vastuun päätelmistään. Paha etsii väyliä mukavuunhaluisten, sattumanvaraisuuksiin uskovien joukosta. Heidän, joilla on jo aavuistuksia, mutta oma henkinen edistyminen ja kasvu, ovat edelleen kiinni materiassa. Juuri he, ovat niin sanotusti, vaankieli asemassa. Mitä pikimmin he havahtuvat vastuuseensa, sen voimallisemmin muutos parempaan syntyy.

Tilanne vastuuttaa sinua, koska olet tietoisuudessasi sillä tasolla, että kykenet ottamaan täyden vastuun luomuksestasi. Et ryhdy toimeen mielihalujen kautta, vaan kykenet ymmärtämään täyden seurauksen. Silti saat olla varuillaan, ettet lankea viritettyihin ansoihin. Ansojen virittäjät voivat olla ystäviksi lukeutuvia, mutta todellisuudessa he haluavat haavoittaa sinua. He ovat kuitenkin saman muutoksen pyörteessä ja juuri sinä voit saada heidät muuttamaan suuntaansa kohti valoa. Siksi pyydämme, että ole hereillä kaikkiin nähden ja myös itseesi.

Mekanismi, jossa toimit on verkosto tai kenttä, josta olet saanut aiemmin opetusta.Olet kytkeytyneenä kenttään, jossa energian virtapiirit sykähtelevät tietyllä taajuudella. Ollessasi valossa, rakkaudessa ja ilossa, sykkeet soivat korkeissa nyanseissa. Ollessasi allapäin, ahdistunut, peloissasi tai jonkun kielteisen ajatuksen/tunteen vallassa, soit tummia, ahdistavia sointuja. Ne vetävät puoleensa samaa taajuutta, joka pyrkii varjottamaan, vajottamaan ja estämään. Kyse ei siis enää ole pelkästään sinusta, vaan kaikista ja kaikesta, koko universumissa. Pyyntömme onkin, että jos et kykene pitämään itseäsi kurissa (valossa), mene kammioosi, sulje ovesi ja rentouta stressaantunut keho, mieli ja henki. Suuntaa huomio pelkästään itseesi ja tasapinosi palauttamiseen. Silloin teet vähemmän vahinkoa ja käytät energiaasi viisaammin. Yksinäisyyteen vetäytyminen on parhain keino hoitaa omaa energiasysteemiä, kuin huiskia sitä vihastuksissaan ympäristöön.

On totta, että ihmiskunta siirtyy toiselle tasolle. Osa on tietoisuudessaan ollut sillä tasolla jo pidempään. He ovat käyneet puhdistumisensa henkilökohtaisella tasolla aiemmin. Vaikeudet ja vastoinkäymiset ovat heidän kohdallaan tehneet tehtävänsä. He ovat täällä siksi, että muutoksen todellinen sisältö kyetään nimeämään ja selvittämään, ihmiselle ymmärrettävällä sanoilla. Muutos muuttaa jokaisen rakennetta, mutta kaikista ei voi siltikään tulla korkeavärähteisiä mestareita. Karman sitovuus vaatii nöyrtymistä ja itsekkyyden nujertumista. Rakenteen muuttuessa enemmän valoa läpäiseväksi, anteeksi antamisen ja anteeksi saamisen prosessi nopeutuu. Ihminen on valmiimpi myöntämään keskenkasvuisuutensa ja haluaa tehdä parannuksen.

Parannus alkaa ajatuksien siällöistä. Sanojen, ilmaisujen ja kannanottojen tasosta. Kysy itseltäsi jälleen kerran, kumpaa puolta elämässä kannatat ja mitä olet itse valmis itsessäsi tekemään, sen eteen. Olemme aina kuulolla ja autamme sinua, jos vain tahdot niin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti