sunnuntai 16. heinäkuuta 2017

Rakkaudesta elämään

Itsesi kanssa matka jatkuu ikuisuuksien läpi. Voitko antaa tämän ajatuksen nousta sydämeesi? Ikuisuus on jatkumo nyt hetkelle, joka väreilee lukemattomissa eri muodoissa. Olet nyt hetkessä, täysin paljaana ja erheettömänä.

Kaikki kohtalot niputtuvat tähän. Ne sykähtelevät sinussa tunteina, muistoina ja tavoitteina. Mitään ovea et ole avannut turhaan. Jokaisen oven takana on ollut jotakin koettavaa ja havainnoitavaa. Sinä ilmennät itsesi niissä ja voit muuttaa seurauksia. Tätä et välttämättä ole tiedostanut vaan kuvitelmissasi olet sitonut toimintasi menneisyyden olettamuksiin.

Tiedä, että jokaisena hetkenä vallassasi on muuttua paremmaksi ihmiseksi. Kukaan ei estä etenemistäsi paitsi sinä itse. Kuvitelma kärsimyksen tarpeellisuudesta on vanhentunutta. Se ei pidä enää paikkaansa, tässä uuden elämän aamussa. Tahtomisesi siiviittää pyrkimyksiäsi ja halusi vapautua mahdollistuu. Vapauta itsesi ratkaisemalla hidasteidesi syyt.

Miksi kiellät itseltäsi rakkauden? Luuletko, että rakkaus satuttaa sinua? Rakkaus, mistä puhumme on elämän perusta, Luoja tai Jumala, millä nimityksellä häntä kuvaatkaan. Olet kyvykäs rakastamaan elämää, koska olet rakkauden ilmausta. Miksi taistelet edelleen itsesi todellista totta vastaan? Miksi pakenet varjoihin, kun olet kotoisin valosta?

Riisu vanhentuneet uskomuksesi, kuin pieneksi käyneen takin. Hengitä uutta elvyttävää energiaa ja antaudu. Uusi elämä avautuu eteesi ja viet sinne ainoastaan sen, mihin uskot. Usko rakkauteen ja ilmennät sitä luonnostaan. Muutos on tässä, muuta ei tarvita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti