sunnuntai 23. huhtikuuta 2017

Sitoudu hyvään

Tietoisuuden verhot, jotka vielä äsken estivät sinua näkemästä ja ymmärtämästä, ohenevat ohenemistaan. On hetki, jolloin ymmärrät kaiken täysin selkeästi. Muistat elämäsi tarkoituksen ja käsität olemuksesi voiman. Tuo hetki on käsillä ja nyt sinun on aika laannuttaa epävarmuutesi ja pelkosi.

Hengitä maailmankaikkeuden taivaallista energiaa, äiti maan voimaa ja anna sen yhtyä sydämeesi. Lakkaa toivomasta paranemista vaan parane. Paraneminen tarkoittaa menneisyyksiesi sovittamista anteeksi antamisella ja siunauksin.

Sinulla ei ole vihaa ketään kohtaan ja silloin et voi enää linkittyä vihan voimaan. Ymmärrä tunteiden ja tekojen seurauksellisuus elämääsi. Luomuksesi on elämäsi, jota elät. Olet dynaaminen voima, joka liikuttaa omalta osaltaan maailmankaikkeuksia. Juuri sinä olet se osa, joka sallii valon virtauksen kasvun.

Katso ihmisiä ja näet oman itsesi heissä. He, jotka ovat elämässäsi, ovat siellä syystä. Sinä voit olla parantaja, koska välität ja kuulet heitä. Se ei tarkoita hedän puolesta elämistä, vaan kokemuksien jakamista reaaliajassa. Läsnäoleminen on juuri tätä. Tässä hetkessä luot alun tuleville hetkille ja ajan jaksoille elämääsi. Yhteys toisiin ihmisiin joko voimistaa tai heikentää sinua. Tästä tiedät, oletko sitonut itsesi negatiivisiin aikeisiin, joista ei voi koitua mitään hyvää kenellekkään asian osaiselle. Siksi kuuntele sisäistä viisauttasi, että kykenet toimimaan oikein ihmisten suhteen. Voimistat yhteyttäsi kaikkialliseen hyvään, joka lopulta murtaa pahuuden.

Älä lannistu pettymyksistä, koska tarvitset pettymyksien tunteita kasvuusi henkiseksi olennoksi. Näe ne mahdollisuuksina ja tiedä, että kaukana ei ole aika, jolloin käsität vastoinkäymisten merkityksen. Mitä siitä, että joku nauraa tai ivaa kokemustasi. He eivät käsitä, mitä he itselleen tekevät.

Olet syntynyt rakkaudesta ja matka tähän on ollut pitkä ja rasittava. Näe itsesi kulkemassa halki vuosituhansien pieni tuikku tai lamppu kädessäsi. Muista myrskyt, taistelut ja tuhannet kuolemat. Valosi ei ole sammunut, koskapa olet siinä, lukemassa näitä rivejä. Päin vastoin, sydämessäsi palaa soihtu, joka näyttää tietä. Kuule sydämesi ääntä, joka onnittelee sinua. Olet selvinnyt ja viisastunut kokemuksissasi. Älykkyytesi ja intuitiosi liitto merkitsee itsesi todellista syntymää.

Salli elämän kannatella sinua valitsemaasi suuntaan. Älä vastusta hyvää vaan upota itsesi siihen. Samalla ympärillesi muodostuu suoja, joka ei väisty koskaan. Olet se, joka olet. Enään ei tarvitse tähyillä suuntaa tai tarkoitusta. Kaikki on tässä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti