sunnuntai 21. helmikuuta 2016

Todellisuus on

Tervehdimme Sinua. Tänään haluamme opettaa sinulle tunnusmerkintöjä, miten todellisuutesi muotoutuu. Rakenteesi ymmärtäminen on ensiarvoisen tärkeää, että oppisit käyttämään sisäisiä voimavarojasi elämäsi luomiseen paremmaksi.

Parempi elämä tarkoittaa harmoniaa kaiken ja kaikkien suhteen, myös itseesi päin. Suunnatessasi huomioisi ulkoiseen, toisiin ihmisiin ja heidän odotuksiinsa sinusta, alat elää heidän toiveidensa mukaan ja samalla käännät selkäsi itseesi. Ulkoinen maailma ei voi koskaan antaa sinulle kaipaamaasi rauhaa, harmoniaa eikä hyvinvointia. Tämä on opetuksemme kulmakivi. Niin kauan, kun etsit vastauksia maailmasta eli itsesi ulkopuoleleta, kuljet väärään suuntaan. Väärä suunta tarkoittaa tässä sitä, että yhä edelleen keräät karmallisia seurauksia ja teet uusia syitä. Et etene henkiseen suuntaan vaan kaikkoat siitä ja rakennut siten aina vaian materialistisempaan suuntaan.

Materialla ei ole henkeä. Se on aineellisen tason ja energian täyttämä. Materiaan sitoutunut ihminen on tietyllä tapaa hengetön, vaikkakin hänellä on sielu. Yhtään ihmistä ei ole olemassa, etteikö hänellä olisi sielua, henki vain nukkuu ja silloin sielu ei pääse vaikuttamaan materiaan. Keho on ihmisen kulkuväline ajassa liikkumiseen, maanpäällisessä elämässä ilmentymiseen. Keho on materiaa, ainetta jota voidaan punnita, mitata ja pilkkoa. Henki elävöittää kehon ja sitä ei voida määritellä millään materialistisella mittalaitteella. Siksi materialistit eivät kykene ymmärtämään hengen olemassa oloa, ei sen ilmenemismuotoja eikä sen olemuksen syvyyttä, tilavuutta eikä mitään, miten se toimii. Henki ei alennu materialistien mitattavaksi. Suunta ulospäin ei ratkaise hengen mysteeriä. Henkinen todellisuus on ihmisen luoma ilmapiiri. Sitä voidaan määritellä valoisuutena, kepeytenä, huumorina ja myönteisyytenä. Hengettömyys ilmenee päinvastaisina muotoina ja määreinä.

Ihminen etsii mekanismia eikä tajua, että hän itsessään on mekanismi. Hän itsessään luo oman todellisuutensa, elämänsä ja arkensa. Mekanismin etsijä ei voi löytää mekanismia, koska hän itsessään on se mekanismi. Tämä selittää sen, miksi niin moni väittää, ettei ole olemassa muuta, kuin materia. Esimerkkejä on miljoonia ja silti näkijä ei näe, kokija ei voi tunnustaa ja tutkija ei löydä vastausta. Hän itsessään on kaikki mitä hän etsii, havainnoi ja toedentaa. Hengen maailma läpäisee kaiken olevaisen. Se on kaikki ja kaikessa. Vasta kun ihminen, kuka tahansa, mistä tahansa havahtuu tekemään selkoa omasta todellisuudestaan, hän pääsee alkuun tutkimuksissaan. Tutkiessaan itseään, hän löytää kaiken olevaisuuden alun ja totuuden elämästä. Kokemuksien keräämisen jälkeen tulee laskujan maksamisen aika. Mitä olet hankkinut omaan koriisi? Omaan todelliseen olemukseesi? Kuinka paljon olet haalinut kielteisiä kokemuksia? Kaikesta sinä teet tilin itsellesi ja elämääsi. Eikö tämä olekkin loogista?

Siinä vaiheessa, kun huomaat seurauksellisuuden ja täydellisen oikeudenmukaisuuden ilmentymisen itseesi ja elämääsi, aloitat oikeaan suuntaan matkustamisen. Niin kauan, kun elät sattumanvaraisuuksien elämää, et voi päästä perille. Mitä sinulle tapahtuu? Voimme todentaa sen sillä, että kerättyäsi riittävästi kokemuksia, joiden seuraukset hälventävät ymmärryksesi epäloogisia  uskomuksia, alat ajattelemaan luovemmin, tulet enemmän tietoiseksi omasta todellisesta merkityksestä kaikkeen elämässäsi. Alat nähdä ja kuulla. Alat havainnoimaan elämää enemmän henkisestä perspektiivistä ja tulet löytämään ihmeiden maailman. Henkinen maailma on täynnä ihmeitä, koska luova voima ei tunne järjen esteitä. Järki estää, koska se laskelmoi todennäköisyyksiä ja käyttää vain oppimiaan kaavoja ja rajallisia ajatuskuvioita. Henkinen luovuus etenee ilman pelkoa ja se tuo esille moninaisuuksien rikkaan maailman. Ihminen on täydellinen itsessään, kun hän tuntee henkisen energian olevan kaiken alku ja seuraus.

Tämä aika tuo esille ihmisen luomuksen karuuden. Pahuus on sen merkki, ettei ihminen ole etsinyt oikeasta suunnasta vaan on harhautunut maailmaan. Materialistinen maailma ihmisineen tekee ratkaisuja, joista he tulevat maksamaan kovan hinnan. Henkiseen todelliseen toteen heränneet ihmiset eivät voi pysäyttää tuhoa, jonka materialistit ovat saaneet alkuun. He tietävät, että jokainen saa ansionsa mukaan. Kuitenkin heidän sieluissaan on tieto, että tuhoutuvan maailman melskeeseen hukkuvat lähimmäiset, tulevat lopulta palaamaan oikeaan suuntaan menevälle polulleen. He odottavat ja ovat olemassa paluumuuttajia varten. Ei mene kauaa, kun kaaos saavuttaa laki pisteensä ja romahdus alkaa. Muistutamme siitä, että kyse on harhan romahtamisesta, ihmisen illuusioiden särkymisestä, valheen kasvojen paljastumisesta. Niin kuin Jeesus Kristus opettaa, hän jolla on korvat, hän kuulee ja hän, jolla on silmät hän näkee. Tämä tarkoittaa henkistä todellisuutta, ei matreialistista ja maallista.

Sinä olet tietoinen kaikesta tästä. Sinulle on syystä annettu tämä tieto, että kykenet toimimaan oikeansuuntaisesti. Sattumaa ei ole, eikä niin ollen erhettä. Haluamme kysyä sinulta, missä määrin olet sitonut itsesi, aikasi ja energiasi maallisiin manoveereihin? Kuinka paljon palvelet kahta herraa-mammonaa tai Jumalaa?  Tässä on se kohta, jonka haluamme sinun avaavan korkemmalle itsellesi.
Kuinka paljon pelkäät elämää? Tämä on se työmaa, joka sinun tulee tehdä itsessäsi.

Jumala on rakkaus ja henkinen tila sisältää rakkaudellisen olemusmuodon. Mitä enemmän, täydemmin ja todellisemmin olet rakkauden läpäisemä, sen selkeämmäksi elämäsi muuttuu. Sinä olet Jumalan hengen ilmennys, siinä kehossa, siinä arjessa ja elämässä, missä sinä olet. Voitko antaa sen tiedon ja tietoisuuden läpäistä itsesi? Kyse on tietämisestä, tuntemisesta ja elämisestä. Valo, jonka vaikutuspiiriin kuuluut, ei horju maallisessa maailmassa. Teet sen, mitä sinun kuuluu tehdä.Voima joka virtaa juuri nyt elämääsi, ei ole mikä tahansa voima, vaan se on Jumalallinen rakkaus ja sen ilmentymä. Hengitä sitä, tunne se ja antaudu sen varaan, sen kannattelemaksi. Kaikki järjestyy parhaalla mahdollisella tavalla. Näe itsesi yhtenä merkittävänä osana, tässä luomisen prosessissa, missä materia joutuu antautumaan hengen energiaan. Kaikki tulevat osalliseksi ja siirtymä tapahtuu.

Rakkaus parantaa-rakkaus sallii ja antaa aina anteeksi. Jumala on rakkaus ja rakkaus on henkinen kotisi. Olet Luoja Jumalan kämmenellä. Olet tehnyt matkasi, maksanut velkasi, antanut anteeksi ja saanut anteeksi. Hiljennä pauhaava mielesi, anna sen asettua. Sinulla on kaikki tarvittava saattaaksesi päätökseen aloittamasi työ. Työtä on paljon, mutta auttajiakin on tarpeeksi. Et ole koskaan yksin. Senhän sinä tiedät ja tunnet.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti